Jocuri Noi

Nokia 5530 XpressMusic

Scris de Caesar
Marţi, 23 Iunie 2009 08:12
5530-003
Nokia îşi va îmbogăţi cât de curând gama de telefoane mobile cu un nou terminal destinat melomanilor, Nokia 5530 XpressMusic, un player multimedia cu touchscreen şi funcţii de telefon.

Nokia 5530 XpressMusic este un terminal slim cu ecran tactil fulltouch de 2,9 inci axat în special pe funcţiile muzicale avansate dar şi pe navigarea pe Internet şi accesul la reţelele sociale online. La fel ca şi în cazul altor terminale lansate  de curând de companii rivale, XpressMusic 5530 va facilita accesul la aceste comunităţi prin intermediul unor widgeturi disponibile direct de pe ecranul de start care va putea fi personalizat cu uşurinţă datorită interfeţei multitouch.

Cu o baterie care rezistă până la 27 de ore de playback audio continuu şi o memorie de 4 GB, Nokia 5530 XpressMusic suportă o conectivitate GSM/EDGE, wireless LAN, carcasa fiind extrem de elegantă, confecţionată din aluminiu inoxidabil. Fiind creat înspecial pentru iubitorii de muzică, terminalul oferă o experienţă audio deosebită pentru un telefon mobil, o experienţă care îl apropie la calitate de aparatele destinate acestui tip de activitate. De asemenea, piesele muzicale pot fi cumpărate direct de la Nokia Music Store sau descărcate de pe un PC.

După toate probabilităţile, va sosi pe piaţă până la sfârşitul anului, la un preţ de 199 euro.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)