Jocuri Noi

Enslaved: Odyssey to the West

Scris de Caesar
Joi, 13 Mai 2010 07:50
enslaved joc de aventuraEnslaved: Odyssey to the West este un joc de actiune incadrabil si in categoria de jocuri de aventura, dezvoltat de Ninja Theory si distribuit de Namco Bandai pentru platformele de gaming Playstation 3 si Xbox360. Desi nu s-a stabilit inca o data de lansare, Enslaved va aparea pe piata in anul 2010, probabil in toamna.

Ca multe alte jocuri de aventura, Enslaved: Odyssey to the West ne propune o poveste stufoasa si extrem de bine conturata care va incepe intr-un viitor plasat peste aproximativ 150 de ani, pe un Pamant devastat de un razboi robotic, rasa umana fiind aproape de extinctie. Desi vremea lor a apus, robotii isi urmeaza inca ordinele primare, acelea de a eradica complet umanitatea. Povestea este scrisa de catre Alex Garland, scenaristul filmului "28 Days Later" dar are la baza un roman chinezesc, intitulat "Journey to The West (Calatorie spre Vest)".

Personajul principal al jocului Enslaved: Odyssey to the West este "Monkey" un tip care si-a petrecut aproape intreaga viata fugind din calea masinilor, un insingurat tipic, retras si posac. Este capturat in cele din urma de catre "masinile mortii" si trimis pe o nava unde o va intalni pe Trip, o femeie care inca crede in tehnologie. Lucrand impreuna, ei vor reusi sa scape de pe nava mortii dar, Trip il subjuga, cerandu-i sa o ajute sa ajunga acasa. De voie, de nevoie, Monkey porneste la drum, povestea scotandu-le in cale hoarde de roboti numai buni de casapit. Pentru a se asigura de succesul misiunilor, jucatorii sunt nevoiti sa ii convinga pe cei doi sa lucreze impreuna, victoria fiind aproape imposibila fara insusirile cumulate ale lui Monkey si Trip.

Din punct de vedere tehnic, Enslaved: Odyssey to the West promite sa se ridice la pretentiile amatorilor de jocuri de aventura si de actiune. Daca despre linia narativa am vorbit deja, din punct de vedere vizual, jocul va oferi de asemenea o experienta demna de numele lui Andy Serkis (Lord of the Rings, King Kong), co-regizorul scenelor cinematice si interpretul lui Monkey.
Lumea va fi si ea extrem de interesanta, jucatorii avand sansa de a explora un Pamant decimat de razboi, cu orasele recastigate de natura, un univers salbatic si plin de pericole la tot pasul.

Gameplay-ul va fi si el extrem de bine dezvoltat, jucatorii avand nevoie atat de o gandire tactica cat si de reflexe bune, pentru a stapani un sistem de atac complex si pentru a mentine relatia de colaborare dintre cei doi protagonisti ai jocului, Monkey si Trip.


Imagini Enslaved: Odyssey to the West :
enslaved odyssey to the west
enslaved odyssey to the west 1enslaved odyssey to the westenslaved odyssey to the west 4

Trailer Enslaved: Odyssey to the West :

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)