Jocuri Noi

Jocuri cu Masini
jocuri cu masini nfs

Jocuri cu Masini

Din ce in ce mai populare in ultima vreme, jocurile cu masini de curse ne-au invadat efectiv, fanii genului avand la dispozitie sute daca nu mii de titluri care mai de care mai interesante. Ca parte a unei categorii numite generic racing games, genul de jocuri cu masini de curse a debutat in 1974 cu un arcade, Gran Trak 10, lansat de catre cei de la Atari. Un joc de viteza care se baza pe cursele contra cronometru, dispunea de o grafica de rezolutie joasa si un peisaj in alb si negru, culorile lipsind cu desavarsire.

Cu timpul, aria de jocuri cu masini de curse s-a marit, grafica a evoluat, la fel si genul, marii producatori si distribuitori intrand ei insisi intr-o cursa contra cronometru pentru a putea pune la dispozitia jucatorilor cele mai realiste, mai bune si mai interesante jocuri cu masini. Chiar daca la inceputurile lor, jocurile de curse se incadrau mai degraba in stilul arcade, datorita posibilitatilor limitate tehnice de care dispuneau programatorii, cu timpul jocurile cu masini au fost impartite in doua categorii distincte, unele dintre ele promovand ambele variante chiar in cadrul aceluiasi joc: simulatorul care tinde catre realism si clasicul arcade, mai simplu dar mai degraba recomandabil amatorilor sau jucatorilor care ori nu sunt experimentati, ori urmaresc doar amuzamentul acestui tip de jocuri.

Articole jocuri cu masini:Test Drive Unlimited 2
Scris de Caesar
Joi, 29 Aprilie 2010 09:37
Read more
Un nou titlu al unei serii deja celebre de jocuri cu masini, Test Drive Unlimited 2 va fi lansat anul viitor pentru PC si platformele Xbox 360 si PS3.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 2 din 2