Jocuri Noi

Warframe

Scris de Calin
Vineri, 08 Februarie 2013 12:48

Warframe logoThird person shooter, Action-RPG si ninja spatiali. Acestea sunt cele 3 atribute esentiale cu care se poate descrie acest joc. Warframe este un nou joc online, gratuit care se aseamana la gameplay intr-o mica masura cu Dead Space sau Mass Effect dar imbunatit cu magazine online cu microtranzactii, mod cooperativ cu pana la 4 persoane si gameplay mult mai dinamic.

 

Despre Warframe:

Warframe se afla in prezent in perioda testarilor Beta ceea ce inseamna ca lansarea jocului va avea loc probabil pe la inceputul acestui an. In principal, scopul jucatorului in Warframe este sa execute diverse misiuni fie singur fie cooperativ cu alti Warframes.

Un Warframe este un fel de android din rasa Tenno conceput special pentru lupta . In acest joc veti lua rolul unui astfel de Tenno si veti fi echipat la inceput cu o sabie, o pusca automata si un pistol. Toate aceste arme cat si personajul vostru poate fi imbunatatit, armele cu atribute cum ar fi timpul de reincarcare a pistolului, forta loviturilor sau viteza iar Warframe-ul poate fi imbunatit in mai multe feluri, puncte de viata aditionale si abilitati noi. Fiecare Warframe dispune de 4 abilitati iar in prezent in joc exista 10 tipuri de Warframes:

AshAsh – Acest warframe este perfect pentru acei jucatori experimentati in jocuri stealth care prefer o abordare silentioasa in lupta. Abilitatile acestuia sunt concepute pentru a distrage atentia si a lovi in secret.



VoltVolt – Un warframe rapid special conceput pentru cei ce vor o alternativa la lupta de la distanta. Volt este un warfame specializat pe abilitati legate de electricitate. Acesta este rapid si letal.



trinityTrinity – Desi rasa Tenno este una aproape exclusive de luptatori, un warframe a fost creat pentru a oferi un rol de suport echipei. Trinity este singurul warframe ce poate vindeca alti Tenno.



NyxNyx – Un warframe periculos cu abilitati ce afecteaza mintea si subconsitientul inamicilor. Acest warframe este surprinzator de eficient in situatii nefavorabile. Cu o singura abilitate acesta poate schimba complet o lupta.


EmberEmber – Un warframe specializat pe atacuri cu foc, Ember este teroarea inamicilor fara armura. Acesta supraincalzeste aerul din mediul inconjurator si prajeste totul in jurul lui. Ember este eficient in special impotriva grupurilor mari de inamici. 


LokiLoki – Acest warframe este de obicei ales de jucatori avansati care au trecut prin cateva jocuri de acest fel pana acum. Loki este un warframe versatile care poate bulmaci complet inamicii cu abilitatile acestuia.



RhinoRhino – In principiu Rhino este un adevarat tanc. Aceasta combina un stil defensive de joc cu abilitati puternice de apropiere. Acest warframe este ideal in primele linii ale luptelor datorita puterii sale de a incasa loviturile.


MAGMag – Un maestru al fortelor magnetice Mag este conceput special pentru cei ce vor sa lupte in moduri cat mai neconventionale. Abilitatile acestuia ce se folosesc de puterile magnetice o fac pe Mag un luptator foarte versatil.


FrostFrost
– Acest warframe se foloseste de umezeala din jur pentru a crea atacuri formidabile. Frost este un warframe balansat cu abilitati atat ofensive cat si defensive. Dupa cum sugereaza numele acestuia, Frost se folosete de gheata pentru a ataca adversarii si apara aliatii sai.


excaliburExcalibur – Warframe-ul perfect, Excalibur reprezinta echilibrul supreme intre abilitatile cu sabia, cu armele, ofensive si defensive. Acest warframe este recomandat celor care inca nu au descoperit care stil li se potriveste inca.



Warframe este un joc cooperativ bazat pe executarea a diverse misiuni, de infiltrare pentru a achizitiona obiecte de importanta, asasinat sau aparare a unor puncte importante.

Screenshots Warframe:

Warframe Warframe Warframe Warframe
Warframe Warframe Warframe

Trailer Warframe:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)