Jocuri Noi

Pro Evolution Soccer 2011 ( PES 2011 )

Scris de Serj
Miercuri, 12 Mai 2010 09:57
pes2011Asa cum ne-am obisnuit deja an de an, toamna ne aduce de fiecare data cate un titlu nou din cele mai iubite serii de simulatoare de fotbal PES 2011. Pro Evolution Soccer 2011 va incerca in acest an sa revigoreze franciza propunand cel mai avansat gameplay si cele mai multe imbunatatiri de pana acum, tintind catre realismul fotbalului din viata reala.

Pro Evolution Soccer 2011 va fi disponibil pentru toti fanii genului si va fi creat pentru toate platformele importante: PC, PS2, Xbox360, Nintendo Wii si PSP. In centrul viitorului PES 2011 sta libertatea de joc si sistemul de asistare al fotbalistilor, ale caror forta si plasament pot fi urmarite chiar si in timpul meciului, la fiecare minge jucata, sutata sau pasata. Mingile vor putea fi astfel plasate aproape oriunde cu precizie, inclusiv centrarile inalte, pasele scurte la picior si un-doiurile, permitand jucatorului libertatea de a dicta tempoul meciului. Acest lucru inseamna insa si o modificare majora a AI-ului care din activ va deveni pasiv, permitand jucatorului libertatea totala asupra miscarilor. Spre exemplu, pasele nu vor mai ajunge automat la cel mai apropiat echipier, totul ramanand la latitudinea coordonatorului care dupa ce deprinde comenzile necesare va avea parte de o simulare ca la carte. Aparatorii se vor comporta si ei diferit. Daca pana la acest moment ei urmareau fiecare minge care intra in zona periculoasa a careului, in PES 2011 ei isi vor pastra pozitiile naturale, incercand sa blocheze mai degraba jucatorii adversi, fortandu-i sa greseasca si sa inchida spatiile libere.

Schimbari semnificative vor fi si la nivel grafic in PES 2011, cei de la Konami schimband efectiv fiecare element al jocului incepand cu animatiile si fizica de miscare si incheind cu felul in care fotbalistii se bucura la fiecare gol marcat. Din cate putem observa, fotbalistii se vor misca mult mai natural decat in editiile precedente ale jocului PES, beneficiind de o acceleratie si o inertie cat se poate de realista. Ca sa va faceti o idee despre ce inseamna PES 2011 fata de cel din 2010, va spunem ca, pentru ca ultima versiune sa le iasa perfect, cei de la Konami s-au chinuit sa recreeze peste 1000 de animatii din vechiul joc iar pentru acest lucru s-au folosit peste 100 de ore de filmari din timpul meciurilor de fotbal reale.

Pe langa modul de single player obisnuit, Pro Evolution Soccer 2011 va dispune si de un mod online, Master League care va oferi jucatorilor sansa de a se lua la intrecere cu alti impatimiti ai simulatoarelor de fotbal. In fine, asteptam cu nerabdare luna noiembrie si, pana atunci, reactia celor de la EA care, suntem siguri, nu va intarzia sa apara.

Trailer PES 2011 :


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)