Jocuri PC, Downloads si informatii despre jocuri noi in 2010 Cauti ultimele Jocuri PC? Pe langa posibilitatea de download pentru o multime de jocuri pc noi gratuite, ai acces la informatii despre jocuri pentru Xbox360, PS2, PS3, Wii si multe altele. http://www.gamebase.ro/2.html Fri, 14 Dec 2018 01:06:41 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management ro-ro Mortal Kombat X va fi lansat in 2015 http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-actiune/mortal-kombat-x-va-fi-lansat-in-2015.html Mortal-Kombat-X-LogoAnul viitor va fi unul foarte important pentru fanii seriei Mortal Kombat. Recent Ed Boon, unul din creatorii acestei de jocuri a anuntat pe twitter ca in data de 2 Iunie va avea anunt important. Ieri in sfarsit am aflat ca acesta a anuntat ca in 2015 vor lansa Mortal Kombat X, urmatorul joc din serie si unul din primele jocuri cu batai din noua generatie.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Tue, 03 Jun 2014 09:08:53 +0000
Nosgoth, Multiplayer in Legacy of Kain http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-actiune/nosgoth-multiplayer-in-legacy-of-kain.html Nosgoth LogoPentru fanii seriei Legacy of Kain, cuvantul Nosgoth va sari imediat in evidenta si va trezi amintiri placuta privind jocurile single player in care Kain si Raziel sunt personaje principale. Nosgoth face parte din acest univers, dar nu este o continuare, in schimb este un joc multiplayer, rapid si competitiv, conceput de Square Enix si Psyonix ca si un e-sport.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Thu, 13 Feb 2014 09:57:00 +0000
Fifa 14 http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-sportive/fifa-14.html Fifa 14Se apropie in sprint perioada a anului asteptata de aproape toti detinatorii de console, lansarea anuala a jocului Fifa. Anul acesta nu este o exceptie de la regula, Fifa 2014 va fi lansat in a doua jumatate a lunii septembrie si precum in toti anii precedenti va veni cu o sumedenie de noi imbunatatiri. Gameplay-ul jocului a fost pastrat in mare parte intact si ofera aceasi atmosfera, perfecta pentru a-ti strange prietenii in living room pentru o seara de Fifa.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Tue, 17 Sep 2013 08:11:53 +0000
Diablo III, lansarea pentru console. http://www.gamebase.ro/articole/console/diablo-iii-lansarea-pentru-console.html Diablo 3 pentru consoleDupa 1 an si jumate de la lansarea lui Diablo III pe PC si Mac, urmeaza ca si jucatorii care prefera consolele sa lupte contra fortele raului in lumea Sanctuary.  Diablo III va fi lansat in data de 3 Septembrie pe Play Station 3 si Xbox 360 iar jucatorii de console si cei de PC/Mac vor juca independent unul fata de celalalt.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Mon, 02 Sep 2013 08:57:40 +0000
EverQuest Next, noul gen de MMORPG http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-actiune/everquest-next-noul-gen-de-mmorpg.html EverQuest NextViitorul jocurilor Massive Online Multiplayer Games se apropie cu pasi grabiti. Dupa parerea noastra, unul dintre jocurile din noua generatie din familia MMORPG va fi EverQuest Next. Sony Online Entertainment a prezentat recent acest joc la E3 2013 si a fost primit cu aplauze si laude. Vom vedea in continuare de ce a primit laude acest joc.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Mon, 05 Aug 2013 11:04:31 +0000
Civilization V: Brave New World http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-strategie/civilization-v-brave-new-world.html Civ-5-logoSid Meierís Civilization V: Brave New World este primul expansion al acestui superb joc de strategie. Brave New World aduce multe trasaturi noi jocului care ii ofera un nou nivel de profunzime cu ajutorul sistemelor de comert international si a imbunatatirilor aduse sistemelor culturale si de diplomatie.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Thu, 11 Jul 2013 12:04:52 +0000
Batman Arkham Origins http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-actiune/batman-arkham-origins.html Batman Arkham OriginsIn toamna anului acesta Batman se intoarce intr-un nou joc de actiune pe PC si console. Arkham Origins va duce povestea supereroului Batman la inceputuri, cand acesta era mai putin sigur pe abilitatile sale si nu era acel erou bine definit cu care ne-am obisnuit in ultimele doua jocuri, Arkham Asylum si Arkham City.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Mon, 03 Jun 2013 11:13:57 +0000
Metro: Last Light http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-horror/metro-last-light.html Metro Last LightEste anul 2013 iar lumea cum o stim noi nu mai exista. Intr-o perioada post apocaliptica copii umanitatii se gasesc ascunsi prin sistemele subterane de metrou ale marilor orase. Actiunea acestui joc se petrece intr-o astfel de lume, in subteranul Moscovei. In aceasta perioada oamenii se confrunta cu pericol constant atat la suprafata cat si in subteran. ]]> pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Tue, 07 May 2013 09:35:58 +0000 Injustice: Gods Among Us http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-actiune/injustice-gods-among-us.html Injustice Gods Among UsNetherRealm Studios, compania de jocuri care ne-a adus cu cativa ani in urma Mortal Kombat va lansa saptamana viitoare Injustice: Gods Among Us, un joc cu lupte setat in universul DC.† Acest joc se aseamana foarte mult cu noul Mortal Kombat, avand o calitate grafica excelenta dar acesta pare a fi putin mai rapid, probabil datorita faptului ca luptatorii sunt super-eroi.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Wed, 10 Apr 2013 12:07:47 +0000
God of War Ascension http://www.gamebase.ro/articole/jocuri-de-aventura/god-of-war-ascension.html God of War AscensionAscension este ultimul joc din seria de jocuri God of War, dar aceasta exploreaza inceputurile povestii lui Kratos, inainte ca acesta sa devina† zeul razboiului si inainte ca aceasta sa se razbune pe zeii din Olimp pentru suferinta si moartea familiei sale. God of War Ascension povesteste intamplarile lui Kratos dupa ce acesta isi ucide familia la sub influenta lui Ares.

]]>
pupex_calin@yahoo.com (Calin) frontpage Mon, 11 Mar 2013 12:51:21 +0000