Jocuri Noi

Xendex lanseaza FlatOut mobile

Scris de Serj
Miercuri, 12 Noiembrie 2008 10:21
flatout_mobile.jpg  Xendex lansează FlatOut mobile XENDEX şi I-play anunţă înţelegerea exclusivă în ceea ce priveşte viitorul titlu Xendex, ultima adiţie din seria FlatOut care urmează să apară în curând pentru telefoanele mobile.

  Potrivit înţelegerii, I-play va furniza jocul în mod exclusiv pe canalele de distribuție din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Vorbind despre această înţelegere, Achim Kürten, şef al departamentului de vânzări şi marketing internaţional din cadrul Xendex spune: “Suntem încântaţi de acest parteneriat cu I-Play, îmrepună cu care vom aduce franciza FlatOut pe piaţa telefoanelor mobile. I-play şi XENDEX au conlucrat cu succes până acum la alte jocuri de mare succes, care au adus vânzări de multe milioane precum cele din seria FMX Freestyle Motocross. 

  Împreună cu puterea şi experienţa în vânzări a I-play căutăm să aducem franciza FlatOut în prim planul spaţiului mobil. Anarhia motorizată din FlatOut va fi prezentă pentru prima dată pe echipamentele mobile. Pentru nebunia pe patru roţi, veţi avea la dispoziţie 3 tipuri de curse diferite, 24 de trasee, un ambient destructiv şi o serie de bonusuri pentru distrugeri sau timpi record în curse. FlatOut mobile va fi lansat în decembrie 2008.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)