Jocuri Noi

Car Jack Streets. Un fel de GTA pe mobil

Scris de Caesar
Luni, 06 Octombrie 2008 13:27
car-jack-streets.jpg  Car Jack Streets este un joc nou destinat telefoanelor şi echipamentelor mobile care îşi va culege cu siguranţă fanii dintre cei ai seriei Grand Theft Auto.

  Ideea este veche dar destul de populară în rândul jucătorilor: misiunile presupun ducerea la bun sfârşit a fel şi fel de acţiuni criminale purtate evident, cu zâmbetul pe buze, în zgomot de arme cu care tragi aiurea în trecători, din maşinile furate după bunul plac. Ai la dispoziţie un întreg oraş şi de recuperat 1 milion de dolari datorie. Floare la ureche pentru un infractor versat care nu se dă înapoi însă nici de la a face pe taximetristul sau de a distribui pizza prin oraş.

  Cât priveşte vehiculele, aria de selecţie este cel puţin decentă, fiecare dintre ele comportându-se diferit, aşa cum este normal. Nu ducem lipsă nici de arme sau de varietate în ceeea ce priveşte misiunile. Un joc care seamănă foarte mult cu primul titlu GTA, lucru care n-ar trebui să ne mire având în vedere că 2 dintre fondatorii TAG Games, compania care a produs Car Jack Streets, s-au aflat şi în echipa care a contribuit la lansarea primului titlu din seria GTA.

  Car Jack Streets este o certitudine şi va fi distribuit la timp pentru cadourile crăciunului 2008.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)