Jocuri Noi

Alien Overkill, pentru Android.

Joi, 26 Mai 2011 10:37
Alien OverkillIn jocul Alien Overkill vei lua rolul unui erou de actione, nevoit sa infranga hoarda fara sfarsit a extraterestrilor, astfel incat sa salveze omenirea de invazie. Cinci feluri de arme iti vor fi puse la dispozitie sa iti duci la bun sfarsit misiunea nobila.

Diversele tipuri de arme folosite in Alien Overkill vor face actiunea mai dinamica, fiecare dintre ele avand o animatie unica odata ce inamicul este distrus. Actiunea se petrece pe diferite planete si statii spatiale, invadate de catre inamicii cosmici.

Peste 50 de tipuri de monstri te vor ataca pe parcursul jocului Alien Overkill si iti vor testa capacitattile de strateg. Alien overkill va avea aproape 50 de achievement-uri gata sa le intreci si o lista online cu cei mai buni jucatori de la Scoreloop. Astfel, Alien Overkill nu este doar un joc foarte bun cu care sa omori putin timp, ci este un adevarat joc competitiv.

Coloana sonora din Alien Overkill aduce in scena un industrial rock si sunete pozitionale de calitate, iar grafica jocului va ofera lumini dinamice, umbre excelente si efecte meteorologice. Alien Overkill a obtinut un scor de 8.7 in topul jocurilor saptamana aceasta.
Alien Overkill Screenshots:
Alien_Overkill_1Alien_Overkill_2

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)