Jocuri Noi

Telefon cu touchpanel de la Htc

Scris de Serj
Luni, 17 Septembrie 2007 06:10
htc.jpg   Cu iminenta lansare iPhone pe 29 iunie, tot mai mulţi producători se grăbesc să-şi lanseze pe piaţă produsele similare pentru a se pregăti de „război”. HTC Touch sau TouchFLO este unul dintre aceste modele pe care acum un an nici nu l-am fi visat.

   În premieră pentru HTC, acest mobil se controlează exclusiv prin atingere - spre deosebire de iPod, nu se bazează pe atingeri multiple ci pe mişcări de-a lungul ecranului în stilul unui mouse sau touchpad. Pentru această interfaţă inovativă, HTC TouchFlo funcţionează cu o versiune specială de Windows Mobile 6 Professional.

 Datorită eliminării tastaturii, Touch este destul de mic pentru un smartphone, însemnând 99.9 x 58 x 13.9 mm, la o greutate destul de redusă de doar 112 g. Ecranul TFT tactil în rezoluţie QGVA la 65000 de culori are o diagonală de 7 cm. HTC Touch este echipat cu un procesor TI OMAP la doar 250 MHz, acompaniat de 64/128 MB RAM/ROM şi nelipsitul slot de memorie microSD (se pare că un card de 1 GB va fi încorporat la pachet).

 Conectivitate: triband cu GPRS/EDGE, Bluetooth şi miniUSB. Nu are 3G, dar ca orice smartphone care se respectă, are WiFi. O cameră foto de 2 megapixeli cu înregistrare video VGA completează specificaţiile unui mobil despre care domnul Wang, director de marketing la HTC, susţine că inaugurează o eră a schimbarilor radicale în industrie. Până una alta să reţinem autonomia de 5 ore în convorbire şi 8 zile în aşteptare.



Sursa: Gadgetmania


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)