Jocuri Noi

Ajutor pentru WII

Scris de Serj
Marţi, 22 Iulie 2008 23:56
wii-ceva.jpg  O parte din participanţii la E3-ul din Los Angeles se aşteptau la un anunţ pentru un nou dispozitiv de control al mişcării. Sigur nimeni nu se aştepta ca cei de la Nintendo să fie aceia care să anunţe noul accesoriu WII Motion Plus, pentru că ei aveau deja un controller sensibil la mişcare în telecomanda WII.

  Nintendo a anunţat WII Motion Plus împreună cu WII Sports Game şi WII Sports Resort. Motion Plus se conectează în partea din spate a telecomenzii WII şi lucrează împreună cu senzorii acesteia pentru a-i îmbunătăţi controlul.

  WII Motion Plus foloseşte giroscoape multiaxiale pentru a simţi mişcarea de rotaţie. Combinând senzorii de rotaţie ai lui Motion Plus cu ceilalţi senzori deja existenţi în telecomandă, cei de la Nintendo lăgesc orizonturile pentru WII Sports Resort. WII Motion Plus conţine 3 giroscoape care sesizează mişcarea de rotaţie în toate cele 3 axuri.

  Cei dornici să pună mâna pe noul Wii Motion Plus vor fi nevoiţi să aştepte încă puţin, mai precis până în primăvara lui 2009 când va apărea, alături de WII Sport Resort.





 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)