Jocuri Noi

Display panoramic curbat de la Alienware si NEC

Scris de Serj
Miercuri, 16 Ianuarie 2008 06:03
nec-panoramic-monitor-06.jpg  Nu cu mult timp în urmă au fost dezvăluite două noi modele de monitoare curbate, unul realizat de către Alienware iar celălalt de catre NEC. Acestea nu au intrat încă în producţie, aflându-se doar in stadiul de prototip. Totuşi, liderii de la Alienware susţin că vor lansa propdusul undeva în a doua jumătate a anului.

  Ambele monitoare au o rezoluţie de 2880x900 şi display-ul curbat, care oferă o senzaţie unică gamerilor, profesionişti sau nu. Diferenţe notabile înca nu s-au sesizat între modelul celor de la Alienware şi modelul CRVD-42DWX+ de la NEC, ele arătând şi comportându-se aporape în acelasş fel. Nici prea multe date tehnice nu au ieşit la iveală, dar se spune ca modelul Alienware are un timp de răspuns mai mic de 0,2 milisecunde, iar display-ul NEC are o rată de contrast de 10000:1.

  Acest tip de display panoramic are şi alte utilitaţi, iar apariţia lor pe piaţa e deja asteptată. Având în vedere faptul că două companii produc un astfel de monitor, ne asteptăm la un preţ pe masura competiţiei.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)