Jocuri Noi

Sleeping Dogs

Scris de Calin
Luni, 06 August 2012 08:27

Sleeping DogsAcest joc inspirat din filmele hollywoodiene de actiune Asiatice va fi un joc de actiune open-world asemenator jocurilor GTA dar cu un numar mare de trasaturi diferite. Sleeping Dogs, numit pana nu demult True Crime: Hong Kong plaseaza jucatorii in rolul politistului Wei Shen al carui misiune este sa elimine una dintre cele mai mari organizatii criminale ... Triadele din Hong Kong.

Despre Sleeping Dogs:

Actiunea jocului se petrece in prezent, in uriasul centru metropolitan, Hong Kong unde cea mai perioculoasa organizatie a Chinei isi desfasoara activitatea. Pe parcursul acestei povesti veti fi trasi cu incetul intr-o intriga din ce in ce mai adanca.

Jucatorii au la dispozitie o insula intrega, plina de misiuni, activitati secundare si multa, multa actiune. O lume larga cu multe activitati si camera setata in spatele protagonistului sunt cele doua aspecte care aseamana acest joc cu GTA.

Sleeping Dogs aduce nou acestui gen de joc mai multe aspecte, unul dintre acestea fiind stilul de lupta. Aici personajul principal al jocului va fi echipat nu doar pistolul din dotare ci si cu o gama larga de miscari de lupta. Sistemul combat al acestui joc iti va permite sa interactionezi cu lumea si sa creezi lupte spectaculoase.

Sleeping Dogs va fi lansat in data de 17 August 2012 pe consolele Xbox 360 si Play Station 3 cat si pe platformele PC.

Trasaturile jocului Sleeping Dogs:

• Intra in rolul lui Wei Shen, un politist sub acoperire din echipa speciala a politiei insarcinata cu activitatile Triadelor. Fiind un politist sub acoperire vei participa la felurite activitati ilegale pentru a-ti pastra identitatea secret.
• Exploreaza Hong-Kongul fara limite. Sleeping Dogs este creat ca un open-world game, lasand lumea la dispozitia ta. Viziteaza piete aglomerate, cladiri impanzite de neoane sau stradute labirintiene.
• Miscarile de lupta a detectivului Wei Shen sunt inspirate din traditionalele filme de actiune asiatice. Luptele in Sleeping Dogs sunt dinamice si foarte diversificate. Pe langa o gama larga de miscari spectaculoase, protagonistul poate folosi obiectele din jurul sau in lupta.
• Un sistem social foarte dezvoltat se afla la inima acestui joc, astfel, actiunile lui Wei Shen vor determina care ii sunt inamicii, care ii sunt aliatii si modul in care celelte personaje din joc vor reactiona.

Screenshots din Sleeping Dogs:
Sleeping Dogs Wei Shen sleeping-dogs-5 Sleeping Dogs Sleeping Dogs
Sleeping Dogs Sleeping Dogs Sleeping Dogs Sleeping Dogs
Trailer Sleeping Dogs:



 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)