Jocuri Noi

Lansarea jocului TERA Online

Scris de Calin
Luni, 23 Aprilie 2012 08:48

Lansare TERA Online in 3 mai.Unul dintre cele mai asteptate MMORPG-uri din anul acesta, care se afla momentan in stadiul de Open Beta, TERA Online va fi lansat saptamana viitoare. Acest joc iese in evidenta cu o combinatie de elemente care nu a mai fost vazuta intr-un joc masiv multiplayer pana acum. Cu o grafica eleganta si curata si un gameplay de lupte foarte rapid, TERA va fi cu siguranta un succes anul acesta.

Despre TERA Online:

TERA este creat de compania de jocuri Bluehole Studio si este un mmorpg revolutionar din mai multe puncte de vedere, unul dintre acestea fiind schimbarea de la sistemul clasic de lupta, unde iti alegi tinta si apesi trei butoane pana acesta e la pamant cu un sistem dinamic de combo-uri pentru clasele melee si un sistem similar shooterelor pentru clasele ranged.

•    In TERA Online vei putea alege intre 7 rase diferite din aceasta lume fantastica si 8 clase diferite, fiecare cu un stil special de lupta sau un rol anume in batai. Acest joc va functiona pe sistemul clasic de tank/healer/dps, astfel va veti putea alege un rol anume inca din momentul in care veti crea personajul vostru.

•    Grafica excelenta a jocului a fost obtinuta datorita motorului grafic Unreal Engine 3. Daca punem impreuna grafica jocului cu zonele superbe ale jocului vom obtine un joc foarte atractiv vizual. Vei avea ocazia in TERA sa vizitezi orase enorme, cu mii de jucatori, paduri inverzite sau mlastini toxice, pline de bestii malefice.

•    Sistemul de lupta. Acesta este probabil primul lucru care va iesi in evidenta pentru prima oara cand veti juca TERA. Daca majoritatea MMORPG-urilor pun accent pe abilitatea jucatorului de a alege cel mai bun set de magii din arsenal, TERA se axeaza mai mult pe reflexele jucatorilor si rapiditatea gandirii si reactiei.

•    Sistemul politic al acestui joc este un alt aspect care s-ar putea sa placa jucatorilor. In TERA Online vei avea ocazia sa devii liderul unei provincii aparte cu toate responsabilitatile care vin cu titlul de Vanarch. Exista diferite moduri in care poti ajunge lider, fie prin PVP fie prin alegeri politice. Fiind lider vei putea aplica taxe jucatorilor din provincia ta, vei putea muta NPC-uri la locuri alese de tine si multe altele.

•    Adversarii masivi vor fi des intalniti in acest joc iar strategiile care vor fi adoptate pentru infrangerea lor vor fi numeroase. Bosii masivi vor fi gasiti in mod obisnuit la finele instantelor si raid-urilor.

TERA Online va fi lansat saptamana viitoare in data de 1 Mai in Statele Unite ale Americii si in data de 3 Mai in Europa. Jucatorii care au precomandat jocul vor avea acces cu cateva zile inainte. Acest joc nu va fi fi din pacate gratuit. Pentru a juca TERA Online va trebui sa cumparati jocul si sa platiti abonamentul lunar.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)