Jocuri Noi

TERA

Scris de Calin
Marţi, 10 Ianuarie 2012 12:43

TERA OnlineUnul dintre cele mai asteptate MMORPG-uri ale acestui an este TERA Online. Acest joc se va diferentia de celelalte jocuri din acest gen printr-o gama larga de aspecte. Cel mai important aspect al acestui joc este faptul ca lupta nu se va baza pe o tinta pe care o veti alege cu mouse-ul. Cu doar o schimbare minora, intregul pas al jocului se schimba, fiind mult mai dinamic.


TERA Online este un joc atractiv din punct de vedere grafic ce promite sa sparga trendul MMORPG-urilor standard pe sistemul click si spam spells. Acum nu vei mai selecta un inamic si veti astepta pana auto-atackurile voastre il vor nimici. Chiar si magiile simple cum ar fi Fire-Bolt va fi acum mai dificil de lovit fiindca bila de foc nu va urmari inamicul.

Despre TERA:

Dat fiind faptul ca TERA nu se bazeaza pe sistemul clasic, alegi o tinta si apesi butoanele numerice pana cand acesta nu mai misca, acest joc va fi mult mai dinamic si bazat pe indemanare. Reflexele rapide, indemanarea si previziunea vor fi abilitati cheie in acest joc pentru a juca la potential maxim. Sistemul de lupte din TERA ii dau un grad mai ridicat de realism decat sistemul clasic gasit in alte mmorpg-uri.

Rasele din TERA:

Rase TERA AmaniAmani – O rasa initial aflta sub sclavia gigantilor, odata scapata a jurat ca niciodata nu se va mai inchina in fata unei alte rase. Rasa Amani pun pret pe libertate si sacrificiu. Trecutul lor plin de suferinta si ura le-a intarit corpurile, oferindu-le capabilitati de lupta extraordinare. Datorita trecutului lor, nici o alta rasa nu este la fel de unita ca si poporul Amani.


Rase TERA CastanicCastanic – Rasa cu un trecut demonic, poporul castanic a suferit prejudicii si opresie din momentul in care zeul lor demonic a fost invins. Din acel moment, aceasta rasa a fost nevoita sa se descurce singura, astfel devenind una dintre cele mai abile rase cunoscute. Membri acestei rase au fost antrenati pentru a fi capabili fara ajutor in aproape orice situatie.


Rase TERA High ElfHigh Elf – De mai bine de 1000 de ani, rasa elfilor a renuntat la toate zeitatile lor si a rupt relatiile cu vechile aliante. De multe ori descrisi ca fiind distanti si aroganti, elfii isi arata angajamentul catre cooperarea cu celelalte rase oferind suport prin vaste cunostinte si experienta lor milenara. Mii de ani de razboi le-a oferit ceva ce restul raselor nu pot gastiga in curand – experienta.


Rase TERA PoporiPopori – Rasa popori reprezinta toate felurile de animale din lume. Acesta rasa este in stransa legatura cu toti gardienii animali si toate spiritele divine din Regatul Poporia. Protectori ai naturii, aceastia pot simti orice schimbare si orice pericol in lumea TERA. Statura lor mica si comportamentul lor ciudat fac din acesta rasa un inamic deseori subestimat. O mare greseala.


Rase TERA BarakaBaraka – O rasa nobila si pasnica, membri rasei Baraka deseori au o singura obsesie – acapararea a cator mai multe cunostinte. Acestia nu sunt usor de provocat dar in momentul critic acestia nu vor arata nici cea mai mica farama de mila. Rasa Baraka sunt direct descendenti din rasa gigantilor dar au renuntat complet la dorinta lor de a cucerii celelalte rase.


Rase TERA ElinElin – Membri acestei rase arata intr-adevar ca fiind naive si simpatice, dar defapt sunt niste creaturi de-a dreptul varstinice si intelepte. Aceste spirite ale naturiio protejeaza creatile lumii pana la ultima suflare. Orice creatura care va ridica mana asupra naturii va avea de a face cu aceasta rasa. Instinctele lor protectoare fac din rasa Elin o adevarata problema.


Rase TERA HumanHuman – Rasa care a reunit toate celelalte popoare din lumea TERA, oamenii sunt un popor puternic care au ca dorinta in mod special de a pastra stabilitatea intre toate rasele acestei lumi. In viziunea umana a TEREI, lumea este un loc plin de armonie si solidaritate. Telul lor este de a aduce pace si prosperitate.


TERA Online nu are stabilita inca o data exacta de lansare dar este confirmat pe pagina de Facebook a jocului ca acesta va fi ajunge in Europa in primavara acestui an.

Screenshots TERA:


Tera Tera Online poze Tera Online poze Tera Online poze
Tera Online poze Tera Online poze Tera Online poze Tera Online poze
Trailer TERA:



 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)