Jocuri Noi

Grand Theft Auto 5, nou trailer si imagini.

Scris de Calin
Joi, 03 Noiembrie 2011 10:30

Grand Theft Auto 5Primele poze si filmari din GTA 5 au fost lansate recent. Grand Theft Auto 5 se va reintoarce in San Andreas, in orasul inspirat de Los Angeles din statul de aur al Statelor Unite, California. Intr-o perioada in care valoarea proprietatilor creste, rau facatorii isi fac din nou aparitia. In trailer-ul lansat de cei de la Rockstar, ne sunt aratate niste imagini foarte similiare orasuluI San Andreas.

 

Despre GTA 5.

In Grand Theft Auto 5 veti putea explora diverse zone din acest oras, cum ar fi ferme cu mori de vant, plaje defilate de tineri, piete aglomerate unde se vand fructe si sectoare urbane, pline de muncitori ocupati cu treburile zilnice. Asta nu inseamna ca actiunea nu te va duce si prin locuri intunecate, alei inspaimantatoare si zgaraie-nori uriasi.

Una dintre cele mai semnificative simboluri ale acestui nou oras este inscriptia Vinewood, scrisa in acelasi mod ca si Hollywood pe dealurile din preajma orasului.
In trailer, cel ce va fi probabil personajul principal al jocului explica cum si de ce s-a mutat in acest oras, regretand faptul ca voia sa se retraga din aceasta „afacere”, incercand sa devina un familist. Protagonistul trailerului explica cum ar fi dorit sa isi creasca copii intr-un mod placut, doar ca nu este usor sa scapi de trecut, urmand niste imagini cu traditionalele activitati antisociale bine cunoscute de fanii GTA.

Atat in trailer cat si in poze putem vedea un grup de „deratizatori” echipati cu arme de asalt, prostituate aplecate pe geamurile masinilor si bineinteles inocentii alergand pe strada din cauza impuscaturilor. GTA 5 va avea de batut recordul predecesorului sau care a vandut peste 17 milioane de copii in intreaga lume.

De la debutul sau in 1998, seria Grand Theft Auto a vandut peste 100 milione copii in total. Rockstar nu a oferit inca o data sau perioada in care va fi lansat jocul, dar putem fi siguri ca nu va fi anul acesta.

Screenshots GTA 5:
Grand Theft Auto 5 Grand Theft Auto 5 Grand Theft Auto 5, San Andreas Grand Theft Auto 5 gangsters.
GTA 5 Grand Theft Auto 5 deratizare GTA 5 Grand Theft Auto 5
Trailer GTA 5:



 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)