Jocuri Noi

Battlefield 3, lansat saptamana viitoare.

Scris de Calin
Luni, 17 Octombrie 2011 10:06

Battlefield 3Testarile Beta pentru Battlefield 3 vor fi finalizate in curand iar cel mai asteptat shooter al acestui an va fi lansat saptamana viitoare in data de 25 octombrie in Statele Unite si in 28 in Europa. Battlefield 3 va aduce multe imbunatiri seriei si nu ne referim la grafica, care este cea mai evidenta schimbare. Battlefield 3 va avea modurile traditionale single-player si multi-player cu multe zone si arme noi.

Despre Battlefield 3:

Misiunile in care vei fi implicat in Battlefield te va duce pe campurile de razboi din Statele Unite, din Europa si Orientul Mijlociu, in diverse medii: strazi claustrofobe, centrul metroplelor si campuri libere. Tehonologia din spatele acestui joc se numeste Frostbite 2 si a fost folosita pentru a imbunatati grafic Battlefield 3 si pentru a ajuta la fizica jocului, obiectele distructibile, animatiile personajelor si a sunetului dinamic.

Detalii precum ziduri pictate cu urmele gloantelor, pereti distrusi si explozii sunt mult mai reale cu ajutorul acestei tehnologii. Battlefield 3 de asemenea ofera si lupte cu ajutorul vehiculelor atat terestre cat si aeriene si acvatice.
In a treia parte a seriei Battlefield veti intra in rolul soldatilor marini ai Statelor Unite de-a lungul a unei serii de misiuni captivante. In modul single player va puteti astepta sa ajungeti in locuri precum: Paris, New-York si Tehran. Experienta dobandita in modul single-player a acestui joc va ajuta mult sa treceti in luptele multi-player care au facut celebre predecesoarele acestui joc.

Trasaturile jocului:

• Tehologia Frostbite 2 folosita in Battlefield 3 pentru a crea o experneta unica si cat mai reala duce exploziile, animatiile, luminile si sunetul la noi limite. Battlefield 3 ofera o exprienta unica si emotionala prin intermediul acestei tehnologii.
• Senzatia oferita de acest joc cand esti supus focului constant, in spatele baricadelor, fortat sa cari dupa tine corpul camarazilor tai este ceva unic. Cu ajutorul graficii sale, a sunetului si a AI-ului foarte avansat Battlefield iti ofera cea mai reala experienta posibila de la un joc FPS.
• Lupte vehiculare nemaivazute atat pe pamant cat si in aer si apa. Nimic nu se compara cu sunetului uni avion de lupta care trece pe langa tine in plina lupta. Au mai fost adaugate si trasaturile cu 64 de luptatori pentru varianta PC a jocului.
• Luptele urbane din Battlefield 3 te vor trimite in centrul metropolei americane, New York dar si prin orase importante din Europa si Orientul Mijlociu.

Screenshots Battlefield 3:
Battlefield 3 Battlefield 3 Battlefield 3 Battlefield 3
Battlefield 3 Battlefield 3 Battlefield 3 Battlefield 3
Trailer Battlefield 3:


 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)