Jocuri Noi

The Elder Scrolls V: Skyrim

Scris de Calin
Luni, 22 August 2011 08:27

Elder Scroll V: SkyrimBethesda Studios va lans anul acesta urmatoarea parte din saga Elder Scrolls. Elder Scrolls V: Skyrim, in comparatie cu predecesorul sau Elder Scrolls IV: Oblivion va avea fi setat int-un cadru narativ mult mai abundent in informatii. Daca in Oblivion erai interesat sa ajungi de la inceput la sfarsitul jocului, aici te vei pierde in intriganta poveste.

 

Skyrim, firul narativ:

Povestea acestui joc incepe cu o crima uriasa, regele tinutului Skyrim a fost ucis. Imperiul Tamriel este in intr-o stare de neliniste pe marginea disperarii. Se formeaza aliante importante in timp ce predententii la tron ies din ce in ce mai tare in evidenta. In timp ce lumea se lupta pentru tronul regatului, inamici stravechi revin la suprafata, dragonii.

Intregul viitor al tinutului Tamriel este acum in pericol. Odata cu iesirea la suprafata a dragonilor, lumea isi aminteste si de o profetie care le spune despre un erou nascut cu puterea Vocii, singurul om care va putea sta in prezenta dragonilor.

Elder Scrolls V: Skyrim, trasaturile jocului:

Skyrim este un role-playing game setat intr-un univers fantastic, precum precedentul sau, The Elder Scrolls IV: Oblivion. Skyrim isi desfasoara activitatea intr-o intreaga lume deschisa, care va atinge noi limite atat tehnologice cat si virtuale.

Aceasi libertate in personalizare va putea fi gasita in The Elder Scrolls V. Veti putea alege orice clasa doriti si sa explorati aceasta noua lume oricat de adanc doriti. De la povestea principala pana la explorari in adancurile pamantului, toate vor fi disponibile in Skyrim.

Grafica a fost complet refacuta pentru acest joc, dar sentimentul de realism gasit in Oblivion a fost pastrat in intregime. Noul motor grafic va scoate la iveala detaliile muntilor, norilor si al fiecarui fir de iarba din Skyrim.

Vei putea alege dintre sute de abilitati, magii, armuri si arme in timpul aventurii. Noua mecanica de joc va lasa jucatorul sa aleaga drumul lui personalizat prin aceasta poveste.

Bataliile uriase impotriva dragonilor va va tine in suspans, ca la finalul acestora, sa profitati de secretele si puterile dragonilor. Ca legendarul erou Dragonborn, veti putea folosi puterile dragonilor din Skyrim.


 

Screenshots Elder Scrolls V: Skyrim:
Elder Scroll V: Skyrim Elder Scroll V: Skyrim Elder Scroll V: Skyrim Elder Scroll V: Skyrim
Elder Scroll V: Skyrim Elder Scroll V: Skyrim Elder Scroll V: Skyrim Elder Scroll V: Skyrim
Trailer The Elder Scrolls V: Skyrim:



 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)