Jocuri Noi

Nokia X2-01. Un terminal QWERTY accesibil

Scris de Caesar
Marţi, 23 Noiembrie 2010 09:16
nokia-x2-01Nokia X2-01 este un telefon dedicat in special celor dependenti de retele de socializare si celor care au nevoie de a trimite multe mesaje text. Dotat cu o tastatura QWERY completa, telefonul vine cu o serie de aplicatii care permit o mai buna conectare pe facebook, aratand actualizarile in timp real pe ecranul principal si permitand utilizatorilor postarea de imagini si mesaje status intr-un mod cat ami simplu si eficient.

Din punct de vedere multimedia, Nokia X2-01 vine cu capacitati complete de redare a muzicii, permitand acces direct la playlist, dispune de un media player, radio FM, Ovi music si acces la Ovi store. Ecranul este de 2,4 inci QVGA, terminalul dispunand si de o camera foto VGA. Cantareste doar 180 de grame si permite o extensie a memoriei de pana la 8 GB. Din pacate insa, telefonul nu suporta Wi-Fi.

Nokia X2-01 va fi lansat pe piata spre sfarsitul acestui an. Calitatea sa de baza este insa pretul, plasat undeva in jurul a 80 de euro, ceea ce-l face extrem de accesibil tuturor cumparatorilor si usor de inclus in ofertele promotionale ale companiilor de telefonie mobila.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)