Jocuri Noi

Crackdown 2

Scris de Serj
Miercuri, 07 Iulie 2010 08:25
Crackdown 2Un alt sequel in categoria jocuri de actiune isi pregateste lansarea in aceasta saptamana. Este vorba de Crackdown 2, un shooter third-person dezvoltat de catre ruffian Games si distribuit de microsoft game Studios pentru Xbox360 incepand cu data de 6 iulie (SUA) respectiv 9 iulie (Europa).

Cu un gameplay similar primului titlu din recent devenita serie, Crackdown 2 se va desfasura intr-o lume deschisa (open-world), personajul principal fiind un supra-om cunoscut simplu dupa numele de cod "Agentul". De aceasta data insa vom avea parte de posibilitati suplimentare de customizare a caracterului, puterile fiind si ele dezvoltate si adaptate astfel incat sa suplineasca lipsurile din primul titlu. Personajul va fi capabil astfel de a sari mai sus, de a se misca mai bine, de a conduce masini si aparate de zbor.
Ce ramane neschimbat este modul de cooperativ multiplayer care insa va suporta pana la patru jucatori diferiti. vot fi incluse de asemenea moduri multiplayer de tip competitie care vor angaja in lupta pana la 16 jucatori.

Cu alte cuvinte, “Crackdown 2” va duce gamingul multiplayer catre noi culmi, oferind jucatorilor nu numai doua moduri bine puse la punt de joc dar si un mediu in care sa circule si pe care sa-l exploreze liber, fara restrictii, telul final fiind cel de a restaura ordinea si disciplina in Pacific City prin orice mijloc cu putiinta.

Cat priveste povestea din joc, Agentul se va plimba liber prin Liberty City, orasul cazut in decadenta si anarhie, ajutand Agentia in batalia ei cu "Celula". Orasul va fi de asemenea impanzit cu mutanti, rezultati din uzina de cercetare din primul joc. Mutantii au pus stapanire pe teritoriul Shai-Gen si conduc orasul in totalitate pe timpul noptii. Cei ramasi in viata din randurile populatiei civile au format  organizatia numita "Celula", razvratita impotriva Agentiei si a mutantilor.

Sarcina agentilor este simpla: sa saboteze structurile cheie ale "Celulei" si sa patruleze prin tunelurile subterane stapanite de mutanti

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)