Jocuri Noi

Lost Planet 2

Scris de Caesar
Marţi, 18 Mai 2010 10:09
lost planet 2Lost Planet 2 este un joc de actiune lansat recent de catre cei de la Capcom pentru Xbox360 si Playstation 3, un sequel care va continua povestea inceputa de Lost Planet, plasand-o cu 10 ani in viitor de la evenimentele initiale.


10 ani in care peisajul a evoluat extrem, gheata de pe planeta topindu-se ca urmare a procesului de teraformare, facand loc unei jungle tropicale si a altor peisaje luxuriante.
Povestea din Lost Planet 2 va evolua si ea, jucatorii urmandu-si propria ceata customizata de pirati ai ghetii in misiunea lor de a prelua controlul asupra E.D.N III. Vor fi diferite personaje care vor putea fi conduse pe parcursul a cateva diferite scenarii, naratiunea dezvoltandu-se astfel intr-o poveste cu adevarat unica si interactiva, oferind multiple puncte de vedere si perspective pe masura ce plotul evolueaza. Desi Lost Planet 2 va aduce o serie de modificari fata de jocul original, fanii seriei nu au motive de tristete, majoritatea elementelor din primul titlu fiind prezente si in acest sequel, Lost Planet 2 fiind un joc de actiune la fel de izbutit si alert precum primul, oferind in schimb si noi posibilitati tactice si o experienta cu adevarat 3D.

Mai mult, Lost Planet 2 este si un produs al fanilor, cei de la Capcom avand grija sa ia in considerare feedbakurile acestora din cadrul comunitatii, creand un joc pe care atat fanii vechi cat si cei noi il vor iubi. Jocul se foloseste cu succes de cea mai noua tehnologie de dezvoltare a Capcom, MT Framework 2, acesta fiind de altfel si primul produs care se va bucura de acest avans tehnic. In fine, pe langa modul de single player, Lost Planet 2 va avea parte de una dintre cele mai extinse campanii de multiplayer care au existat vreodata intr-un joc de actiune din categoria shooter. Acesta va oferi din plin actiune, gameplay intens si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a forma echipe de pana la 4 jucatori care se duca la bun sfarsit misiunile.

Imagini Lost Planet 2 :
lost-planet-2-1lost planet 2lost-planet-2-3lost planet 2lost planet 2lost planet 2lost planet 2lost planet 2


Trailer Lost Planet 2 :


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)