Jocuri Noi

Un nou joc cu camioane German Truck Simulator

Scris de Serj
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 19:40
jocuri-cu-camioaneDesi cererea de jocuri cu camioane este destul de mare, nu multi producatori s-au inghesuit sa dezvolte astfel de jocuri. Vestea buna vine de la SCS Software care au anuntat lansarea unui nou joc cu camioane nou nout numit "German Truck Simulator.

German Truck Simulator isi face simtita prezenta printre celelalte jocuri cu camioane printr-un gameplay activ, care va permite sa va asezati la bordul unui camion si sa il conduceti pe autostrazile germaniei, intre 18 din cele mai importante orase ale tarii. Veti avea posibilitatea sa va alegeti camionul dorit, modelele acestora fiin inspirate de la 7 cele mai importante companii producatoare de camioane din europa.

Un lucru nou, fata de precedentele jocuri cu camioane, il constituie si posibilitatea de a va creea flota proprie de camioane unde va trebui sa angajati cei mai priceputi soferi pentru a va creste afacerea.La inceputul jocului veti fi un simplu sofer pe un camion iar scopul jocului este de a ajunge sa va dezvoltati propria afacere. Va trebui sa ajungeti sa va procurati propriul camion dupa care sa administrati o intreaga flota de camioane.

Cerintele de sistem pentru jocul German Truck Simulator sunt: Windows XP/Vista/Windows 7, DirectX 9, 2.2 GHz CPU, si 1 GB de momeorie RAM, cerinte rezonabile pentru acest tip de joc.Pentru cei care vor sa incerce acest joc cu camioane au posibilitatea sa descarce o varianta demo de pe situl oficial, din pacate aceasta varianta demo va ofera doar o ora de joc. http://www.germantrucksimulator.com/

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)