Jocuri Noi

Jocuri de Strategie

jocuri de strategieJocuri de Strategie

Jocurile de strategie sunt probabil una dintre cele mai populare categorii de jocuri concepute vreodata, rezultatul final fiind strans legat de capacitatile de a lua decizii logice si rapide ale jucatorului, de a combina elementele disponibile. Desi in categoria generica de jocuri de strategie pc intra o multime de jocuri cu diferente mari intre ele, linia de demarcatie este greu de trasat, atunci cand le incadram sau nu in aceasta categorie.Cert este insa ca, oricare dintre aceste jocuri de strategie este lipsit de elementul "sansa", jucatorul fiind cel care influenteaza rezultatul prin deciziile care le ia, nimic nefiind lasat la voia intamplarii sau a destinului.

Desi jocurile de strategie au aparut inca din antichitate (vezi sahul), aceasta categorie s-a dezvoltat si si-a castigat popularitatea odata cu aparitia si dezvoltarea calculatoarelor personale. Simulatoarele in timp real sau strategiile istorice/medievale, au devenit in timp unele dintre cele mai indragite genuri. Probabil ca nimeni nu a uitat despre Dune 2, primele incercari ale celor de la Blizzard in acest domeniu, cu Cele doua Warcraft din anii 1990 ori megasuccesul inregistrat cu Starcraft, de tycoonuri sau simulatoare de constructii precum Caesar, Pharaoh, Civ etc.


Shogun 2: Total War va fi lansat in martie 2011
Scris de Caesar
Luni, 15 Noiembrie 2010 07:48
Read moreCei de la Sega Europe au anuntat data oficiala la care va fi lansat jocul de strategie Shogun 2: Total War si anume 15 martie 2011.
Bazandu-se pe o experienta dobandita in 10 ani de Total War, creatorii lui Shogun 2: Total War ne promit sa atinga perfectiunea in ceea ce priveste franciza TW, Shogun 2 venind cu un nou sistem revolutionar pentru multiplayer, noi harti pentru vaste campanii, batalii 3D si evident, un nou AI. Actiunea se petrece in Japonia secolului al 16-lea. Tara odinioara condusa de un guvern unitar este acum impartita intre diferite clanuri. Jucatorul va intra in pielea unui lider de clan si se va folosi de forta militara sau de diplomatie pentru a atinge scopul ultim: reunificarea Japoniei si inscaunarea sa ca noul Shogun, liderul unic al tarii.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
R.U.S.E.
Scris de Serj
Joi, 23 Septembrie 2010 09:16
Read moreR.U.S.E este un fascinant joc de strategie in timp real , atata timp cat stii pe care parte a jocului sa te axezi si pe care sa o neglijezi . In ciuda faptului ca este dificil sa iti gasesti adversar online , jocul prospera pe scena competitiva folosindu-se de inselaciune si misiuni de recunoastere pentru a cunoaste terenul de razboi si a-ti testa abilitatile de control a propriei armate.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Lionheart: Kings' Crusade
Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:30
Read moreLionheart: Kings' Crusade este un nou joc de strategie distribuit de Paradox Interactive, o noua incursiune in fascinanta lume a razboaielor cruciate din vremea lui Richard, Inima de Leu. Dezvoltat de Neocore Games, Lionheart: Kings' Crusade va fi lansat pe piata europeana in data de 16 iulie 2010 si va fi disponibil pentru jucatorii cu Windows PC.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
King's Bounty: Crossworlds
Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:23
Read moreLumea Kings Bounty se va imbogati in acest an cu un nou titlu, King's Bounty: Crossworlds un joc de strategie de tip expansion de sine statator dezvoltat pentru PC Windows de Katauri Interactive si distribuit incepand cu cel de-al treilea trimestru de 1C Publishing in toata lumea.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Commander: Conquest of the Americas
Scris de Serj
Joi, 08 Iulie 2010 09:11
Read moreData de 30 iulie 2010 va aduce fanilor genului de jocuri de strategie un nou titlu: Commander: Conquest of the Americas, un joc dezvoltat pentru Windows PC de catre studiourile Nitro Games si distribuit in lume de catre Paradox Interactive.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Shogun 2: Total War
Scris de Caesar
Sâmbătă, 05 Iunie 2010 12:22
Read moreCategoria de jocuri de strategie se va imbunatati in curand cu un nou sequel produs de Creative Assembly si distribuit de Sega pentru PC: Shogun 2: Total War.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
King Arthur
Scris de Caesar
Joi, 27 Mai 2010 10:17
Read more
Epoca medievala a inspirat o multime de jocuri de strategie de-a lungul timpului, King Arthur intrand si el in aceasta categorie chiar daca porneste de la o legenda cu putine radacini in realitatea istorica.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Hard Truck Tycoon un joc cu de strategie cu camioane
Scris de Serj
Miercuri, 05 Mai 2010 16:41
Read moreHard Truck Tycoon este un simulator economic, un joc de strategie creat de G5 Software. Ca si oricare alt joc de strategie bazat pe simularea economica, Hard Truck Tycoon va pune la incercare capacitatile de a lua decizii ale jucatorilor in conditii reale de stres si intr-o anumita atmosfera economica.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 2 din 2