Jocuri Noi

Venetica

Sâmbătă, 19 Februarie 2011 09:34
Venetica1 Un personaj principal bine conturat si grafica buna pot face un joc bun. Dar ce se intamplat cand gameplay-ul nu e la acelasi nivel ? Venetica este un RPG bun dar are ca orice joc unele neajunsuri cum ar fi : sistem de lupta simplist, personaje negative prost scrise, probleme cu harta si misiuni repetitive. Dar in ciuda acestor neajunsuri jocul iese in evidenta cu grafica si dialog.

Un inceput bun nu inseamna intotdeauna si un sfarsit bun. Venetica incepe in mijlocul dezastrului. Un grup de banditi ataca o mica localitate de munte. In violenta lor ei il elimina pe protectorul satului dar aceasta o scoate din umbre pe eroina noastra, Scarlett, care aparent este fiica Mortii. Acest inceput este demn de un joc bun, dar nu intri bine in actiune si te vei confrunta cu o serie de misiuni repetitive care te vor osteni.

Personalizarea personajului principal si privelistile frumoase te fac sa vrei sa joci acest joc, dar unele probleme de gameplay iti taie din entuziasm si nu te lasa sa iti intri intr-un ritm.

Firul narativ al povestii se invarte in jurul lui Scarlett, care doreste sa isi razbune prietenii si dogelui de Venetia, un om care a transformat venetia dintr-un oras mercantilist intr-un viespar de mercenari si necromanti. Victor este personajul negativ din aceasta poveste dar nu isi joaca adecvat acest rol. Dar desi unele roluri par a fi slabe, asta nu inseamna ca nu poti explora lumea. Indeosebi altor jocuri de aventura, deciziile tale nu sunt legate de o bara de moralitate. Ai multe optiuni sa explorezi aceasta lume si aceasta este cel mai placut aspect al jocului.

Este o adevarata placere sa te bucuri de acest personaj si de orasele pe care le viziteaza datorita esteticii impresionante a acestui joc. Dar din pacate aceste aspecte pozitive de multe ori sunt eclipsate de probleme. Cea mai buna parte din joc vei fi nevoit sa faci multe treburi plictisitoare, dar daca vrei sa ajungi la partile bune, doar asa poti. Jocul nu are nimic unic, sa il faca sa iasa in evidenta, dar are farmecele lui. Venetica este un joc decent care merita incercat.


Screenshots Venetica:
Venetica2Venetica3Venetica4Venetica5

Venetica6Venetica7Venetica8Venetica9
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)