Jocuri Noi

Testarile Beta pentru Guild Wars 2.

Scris de Calin
Joi, 23 Februarie 2012 09:57

Beta Test pentru Guild Wars 2Weekendul trecut a avut loc prima testare a jocului Guild Wars 2 inafara companiei care produce jocul ArenaNet. La aceasta parte a testarilor beta au avut acces doar detinatorii paginilor pentru fani si marilor pagini de jocuri, cum ar fi IGN, Gamespot sau Curse Gaming. Sute de video-uri cu noi imagini ale jocului au fost lansate saptamana aceasta.


Prima etapa a testarilor Beta pentru Guild Wars 2:

Reprezentantii paginilor mari de jocuri si fanpage-urilor Guild Wars au avut ocazia weekendul trecut sa incerce jocul pentru prima oara de acasa fara o limita de timp ca si la conventiile de jocuri. In testul de beta, jucatorii au avut acces la toate profestiile, inclusiv cea mai recenta Mesmer.

Rasele disponibile au fost Humans, Char si Norn probabil datorita faptului ca rasele Sylvari si Asura sunt cele mai noi si inca productia acestora sau a zonelor de inceput a acestora se afla inca in stadiu de finisare. In orice caz, puteti gasi pe Youtube nenumarate video-uri cu gameplay din acest weekend.

De asemenea puteti gasi si zeci de articole despre parerile marilor pagini web de jocuri despre acest joc. In cea mai mare parte veti vedea in toate articolele ca jocul se ridica asteptarilor si ca in ciuda faptului ca se afla de mult in productie, Guild Wars 2 este inca unul dintre cele mai asteptate MMORPG-uri.

Beta test pentru toata lumea.

Testarile beta pentru fansite-uri a avut loc saptamana trecuta iar conform anunturilor ArenaNet, fanii jocului vor putea intra in Beta incepand cu lunile Martie si Aprilie. Primul val de invitatii va fi trimis in saptamanile care vor urma celor care s-au inscris pentru acestea. Inscrierile pentru Beta inca se pot face pe pagina dedicata testului a paginii oficiale Guild Wars 2 Beta ( click pentru a aplica pentru Beta)

Odata cu pornirea testarilor Beta pentru toata lumea ne vom afla cu atat mai aproape de viitoarea lansare a acestui joc mai tarziu in acest an. Pentru a viziona imagini din testarile beta ce au avut loc saptamana trecuta pe weekend trebuie doar sa cautati pe youtube sau puteti vizita direct marile pagini de gaming precum IGN, Gamespot, Curse Gaming sau altele.

Primul val de inscrieri a avut loc ieri si azi, asa ca mai aveti timp sa va inscrieti. Primele invitatii vor fi luate dintre cei care au aplicat in primul val dar vor urma si alte invitatii pe parcursul testarilor. De asemenea s-ar putea ca pe viitor sa se organizeze si testari deschise ale jocului accesibile de catre toata lumea.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)