Jocuri Noi

L.A. Noire pe PC.

Scris de Calin
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 10:46

L.A. Noire pe PC.Celebrul joc al celor de la Rockstar Games, care a cucerit proprietari de console L.A. Noire va fi lansat luna aceasta si pentru calculatoare. Varianta completa, lansata pe PC in data de 8 noimebrie va avea toate optiunile jocului de consola plus cateva elemente aditionale care vor adauga pana la 6 ore de joc un plus.. L.A. Noire va functiona pe o gama larga de configuratii PC cu suport complet 3D.

Despre L.A.Noire.

In L.A. Noire, vei lua rolul lui Cole Phelps, un politist bun din Los Angeles care are ca scop curatarea strazilor din LA de toti infractorii. Actiunea se petrece in anii 40 cand politistii erau coupti si rau facatorii umblau in vazul lumii. Unul din aspectele care face din L.A. Noire un joc cu totul diferit fata de celelate jocuri cu detectivi este faptul ca se pune accent nu pe abilitatea jucatorului de a impusca inamicii, ci pe abilitatea acestuia de a citi expresiile suspectilor pentru a descoperi adevarul.

Pe parcursul jocului, vei avea de dezlegat un numar mare de mistere legate de crime petrecute in Los Angeles si ca un adevarat politist LAPD, viata a zeci de suspecti va sta practic in mainile tale. Daca vei suspecta ca acestia spun minciuni sau incearca sa te induca in eroare cu afirmatii gresite ii poti aresta. In L.A. Noire va trebui sa fii foarte priceput la citit persoanele fiindca o miscare gresita, o intrebare pusa la timpul nepotrivit poate speria suspectul, urmand ca el sa nu mai dezvaluie nimic. Nu va faceti griji sa se opreasca jocul cand nu scoateti adevarul din suspect. Singurul mod in care poate aparea semnul game over este cand Phelps moare.

L.A. Noire este un joc ce se petrece intr-o lume deschisa, asemanator jocului Grand Theft Auto. Desi jocul seamana cu GTA, nu va asteptati sa puteti sari in orice masina, la urma urmei sunteti un politist respectabil din Los Angeles.

Trasaturi L.A. Noire pe PC:

Peste 6 ore aditionale de gameplay cu ajutorul noulului continut.
Viziteaza orasul Los Angeles in era postbelica, era de aur a Holywood-ului ca si Cole Phelps, un tanar detectiv LAPD.
Zeci de cazuri diferite, intr-o lume plina cu traficanti de droguri si crime care socheaza publicul.
Phelps trebuie sa dezlege misterul in urma unei serii de incendii, consipartii si asasinate.
L.A.Noire foloseste o noua tehnologie grafica care ofera in detaliu o gama larga de expresii faciale care te ajuta sa dezlegi crimele rapid, citind suspectii.
Cauta indicii, urmareste suspecti si interogheaza martorii crimelor pentru a descoperi adevarul din spatele acestui oras plin de crime.

Screenshots L.A. Noire:
L.A. Noire pentru PC, Cole Phelps. L.A. Noire pe PC. L.A. Noire pe PC. Crime. L.A. Noire pe PC.
L.A. Noire pe PC. L.A. Noire pe PC. L.A. Noire pe PC. L.A. Noire pentru PC.
Trailer L.A. Noire: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)