Jocuri Noi

Jocuri de Aventura

jocuri de aventuraJocuri de Aventura

Una dintre cele mai indragite subgenuri din lumea jocurilor este cel in care se incadreaza cele mai multe jocuri de aventura, denumit generic action-adventure.
Un hibrid intre jocurile de actiune si clasicele jocuri de aventura, genul precizat mai sus este si unul dintre cele mai diverse, care combina cele mai multe elemente, din el facand parte probabil cea mai variata gama de jocuri care cu greu pot fi incadrate in alte genuri.
Primul reprezentant al categoriei de jocuri de aventura este titlul lansat in 1979 de catre cei de la Atari, denumit, cum altfel daca nu, "Adventure". Un clasic al unui gen care cu timpul si-a pierdut din popularitate, transformandu-se treptat in action-adventure, preluand ideile centrale ale jocurilor de actiune dar pastrand atmosfera, si povestea, inclusiv puzzle-urile si ghicitorile pe care le gaseam in cele mai multe jocuri de aventura.
Astfel, fiind un gen hibrid care imprumuta elementele altor doua genuri, action-adventure este probabil si cel mai raspandit dar si cel in care este cel mai greu de incadrat un joc.
Articole jocuri de aventura noi :


The Elder Scrolls V: Skyrim
Scris de Calin
Luni, 22 August 2011 08:27

Read moreBethesda Studios va lans anul acesta urmatoarea parte din saga Elder Scrolls. Elder Scrolls V: Skyrim, in comparatie cu predecesorul sau Elder Scrolls IV: Oblivion va avea fi setat int-un cadru narativ mult mai abundent in informatii. Daca in Oblivion erai interesat sa ajungi de la inceput la sfarsitul jocului, aici te vei pierde in intriganta poveste.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Darkspore
Miercuri, 04 Mai 2011 12:03
Read more Ceea ce ii lipseste noului joc MMO de la Electronic Arts este varietate si mod de povestire, dar cat despre gameplay amuzant si personalizare compelxa a caracterelui, aceasta castiga mult puncte si fac din Darkspore unul dintre cele mai interesante si profunde jocuri noi.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Gray Matter
Miercuri, 02 Martie 2011 10:44
Read moreGray Matter se inspira in mod special din magie, iluzii, parapsihologie si necromantie clinica. Povestea acestui joc este un mister melodramatic cu Samantha Everett, un magician aspirant in Londra in rolul principal.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Venetica
Sâmbătă, 19 Februarie 2011 09:34
Read more Un personaj principal bine conturat si grafica buna pot face un joc bun. Dar ce se intamplat cand gameplay-ul nu e la acelasi nivel ? Venetica este un RPG bun dar are ca orice joc unele neajunsuri cum ar fi : sistem de lupta simplist, personaje negative prost scrise, probleme cu harta si misiuni repetitive. Dar in ciuda acestor neajunsuri jocul iese in evidenta cu grafica si dialog.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Majin and The Forsaken Kingdom
Scris de Caesar
Vineri, 19 Noiembrie 2010 05:41
Read moreData de 23 noiembrie va consemna o noua lansare a unui joc de actiune, Majin and The Forsaken Kingdom, un titlu dezvoltat de Game republic si distribuit de Namco Bandai pentru Xbox360 si Playstation 3 (PS3).
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Cats & Dogs: Revenge Of Kitty Galore (DS)
Scris de Serj
Miercuri, 21 Iulie 2010 09:41
Read moreO noua lansare in lumea gamingului care va urma celei din cinematografe, va purta numele Cats & Dogs: Revenge Of Kitty Galore si probabil ca v-ati prins deja din ce film se trage. Destinat consolelor Nintendo DS, jocul de aventura si actiune va fi lansat in data de 23 iulie 2010 si va fi distribuit de catre cei ed la 505 Games.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned
Scris de Caesar
Miercuri, 19 Mai 2010 14:12
Read morePirates of the Caribbean: Armada of the Damned este urmatorul joc de aventura cu radacini in deja celebra franciza lansata mai intai pe Marele Ecran. Dezvoltat de catre studiourile Propaganda games si distribuit de Disney Interactive, pentru Xbox360, Playstation 3 si Microsoft Windows (PC).
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Fable 3
Scris de Caesar
Luni, 17 Mai 2010 09:09

Read moreFable 3 va fi urmatorul hit in materie de jocuri de aventura la care aspira cei de la Microsoft, un RPG care mizeaza pe succesul celor doua prequeluri din aceasta serie care s-au vandut in peste 6 milioane de exemplare.

 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Enslaved: Odyssey to the West
Scris de Caesar
Joi, 13 Mai 2010 07:50
Read moreEnslaved: Odyssey to the West este un joc de actiune incadrabil si in categoria de jocuri de aventura, dezvoltat de Ninja Theory si distribuit de Namco Bandai pentru platformele de gaming Playstation 3 si Xbox360. Desi nu s-a stabilit inca o data de lansare, Enslaved va aparea pe piata in anul 2010, probabil in toamna.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
CSI: Crime Scene Investigation - Deadly Intent
Scris de Serj
Luni, 10 Mai 2010 09:48
Read moreCSI: Crime Scene Investigation - Deadly Intent este un nou joc de aventura care va continua franciza inceputa la televiziune cu 3 seriale de succes. Creat si distribuit de catre Ubisoft, Deadly Intent va fi disponibil pentru cele mai importante platforme de gaming precum PS3, PSP, DS, XBOX360, NINTENDO Wii cat si pentru Windows PC.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Scris de Serj
Joi, 06 Mai 2010 12:32
Read more
Prince of Persia: The Forgotten Sands va reprezenta urmatorul capitol al mult indragitei serii de aventuri, creat si distribuit de Ubisoft pentru cele mai importante platforme de gaming precum PSP, DS, Xbox360, Playstation 3 si Windows PC.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 2 din 2