Jocuri Noi

Immersion pierde, Microsoft castiga

Scris de Serj
Miercuri, 27 August 2008 15:33
immersion-logo.jpg  Immersion, compania cu o bogată istorie litigioasă, a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu cei de la Microsoft, cu care se afla în proces după ce nu a respectat termenii impuşi de faimoasa companie în urma proceselor din 2003.

  În acel an, Immersion i-a dat în judecată simultan pe cei de la Microsoft şi Sony, pe motivul că aceştia au folosit tehnologia firmei, numită force-feedback pentru consolele lor, Xbox şi PlayStation 2. Potrivit termenilor stabiliţi în 2003, Microsoft trebuia să primească 15 milioane de dolari în cazul în care Immersion va ajunge la o înţelegere şi cu Sony.

  Mai apoi, în anul 2007, Sony şi Immersion au ajuns la o întelegere, astfel că şi Microsoft îşi cerea cele 15 milioane. Immersion a refuzat să plătească şi aşa s-a ajuns la un nou proces, care s-a încheiat de curând.

  Se pare că Immersion s-a gândit să plătească suma, atât că acum cei de la Microsoft nu se mulţumesc doar cu cele 15 milioane. Noua întelegere stipulează daune de 20,75 milioane. În plus, Immersion va trebui să se înscrie în programul de parteneriat al celor de la Microsoft, devenind clienţii companiei. Ceilalţi termeni ai înţelegerii au rămaşi confidenţiali.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)