Jocuri Noi

Va lansa Sony un succesor al PSP in 09?

Scris de Serj
Miercuri, 13 Mai 2009 08:15
psp-new-zvonZvonurile, bârfele şi discuţiile din ultima vreme ne ptrgătesc pentru o ştire cât se poate de interesantă şi anume lansarea unui succesor al Sony PSP. Deşi dezvoltarea unei noi generaţii de mini-console nu a fost confirmată oficial, recent veteranul industriei David Perry a scăpat câteva ştiri via Twitter, confirmând atât existenţa unei asemenea console cât şi faptul că aceasta va fi lipsită în viitor de drive-ul UMD primind însă un flash drive.

Deşi au existat deja (şi probabil ele nu vor înceta să apară) multe speculaţii în ceea ce priveşte numele viitoarei console, dintre cele mai probabile nume putem reţine: PSP Slide, PSP Flip sau PSP Go!, ultimul dintre acestea fiind şi recent introodusul brand de add-onuri pentru PSP-ul european.

De când s-a renunţat şi la clasicul drive UMD, Sony a început să ofere tot mai multe jocuri via internet, ele putând fi descărcate de pe magazinul oficial, Playstation Store care deja adună la un loc peste 100 de titluri noi şi clasice pentru consolele PSP.

În ceea ce priveşte designul ne aşteptăm la un PSP slide în genul telefoanelor smart care va fi dotat cu un pad sensibil la atingere ce va înlocui clasicele butoane cu care ne-am obişnuit. Specialiştii se aşteaptă să vadă noul gadget cu ocazia expoziţiei E3 2009 iar în magazine, probabil înainte de Crăciun.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)