Jocuri Noi

PlayStation 2 vanduta mai bine decat orice alta consola

Scris de Serj
Joi, 15 Ianuarie 2009 12:32
playstation2img.jpg  Majoritatea cumpărătorilor se interesează de cele mai noi apariţii tehnologice, de ultimele trenduri de pe piaţă şi lucrurile nu diferă cu nimic când vine vorba de console.

  Puţini mai aruncă o privire şi la fostele glorii ale domeniului care, spre surpinderea tuturor, încă se mai găsesc pe standurile magazinelor şi chiar se bucură de succes. Mă refer aici în special la deja celebra consolă PlayStation 2, una dintre cele mai populare console care au fost produse vreodată. Cifrele vorbe3sc de la sine, lansarea celei de-a treia generaţii Sony, PlayStation 3, neafectând cu nimic popularitatea şi ritmul vânzărilor de care se bucura PlayStation 2.

  Ca urmare, recent, Sony a anunţat oficial vânzarea consolei PS2 cu numărul 50 de milioane pe teritoriul SUA. La nivel global, cifrele arată şi mai bine, în prezent existând peste 140 de milioane de unităţi în casele oamenilor din întreaga lume. Revenind doar la Statele Unite, cifra de 50 de milioane este cu atât mai impresionantă cu cât surclasează cifrele obţinute chiar la nivel global de rivalele Xbox 360 şi Nintendo Wii la un loc.

  Vor veni vremuri, evident, în care noile tehnologii vor scoate definitiv PS2 din joc. Până atunci însă vechea consolă mai are ani buni de dominaţie şi popularitate.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)