Jocuri Noi

Vodafone lanseaza noul exclusiv Blackberry Storm

Scris de Caesar
Joi, 09 Octombrie 2008 11:49
blackstorm.jpg  Iată că a venit şi vremea celor de la Vodafone care începând de ieri îşi poartă cu mândrie şi cu exclusivitate brandul pe unul dintre cele mai noi din punct de vedere tehnologic telefoabe de pe piaţă, Blackberry Storm.

  Un telefon care odată cu eliminarea tastaturii şi înlocuirea ei cu un ecran tactil de ultimă generaţie, lasă loc unei rezoluţii ridicate ce permite conţinutului multimedia să se desăvârşească în toată splendoarea sa.

  Lăsând gluma la o parte, Blackbery Storm devine primul smartphone cu ecran tactil dedicat exclusiv conexiunii 3G broadband Vodafone din Europa, India, Australia şi Noua Zeelandă începând cu luna noiembrie a.c. gabriel caesar: BlackBerry Storm este rezultatul unei alianţe pe termen lung dintre Vodafone şi RIM, un telefon dotat cu e+mail, mesagerie instant, suport multimedia şi evident conexiune în bandă largă la internet.

  Ecranul tactil de 3,25 inci oferă utilizatorului o experienţă unică, şi, chiar dacă este plat, oferă senzaţia de apăsare a tastelor, butoanele iluminându-se automat la fiecare atingere. Mai mult, cu o rezoluţie de 480x360 pixeli, vă puteţi asigura de o experienţă multimedia ca la carte, ecranul putând trece automat din modurile portret în cel landscape. Aveţi la dispoziţie aproximativ 16 GB numai buni de umplut cu melodii, clipuri şi alte chestii interesante.

  Detalii în ceea ce priveşte preţul şi alte chestiuni de natură tehnică vor fi disponibile în curând.

www.Vodafone.com

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)