Jocuri Noi

Carcasa de aur pentru Nokia 8800

Scris de Serj
Luni, 17 Septembrie 2007 05:28
nokia_gold.jpg  Nokia a lansat oficial modelul 8800 Sirocco Gold, considerat a fi „o declaraţie de stil, proaspăt şi impunător, având drept sursă de inspiraţie natura şi unul din cele mai frumoase elemente ale acesteia, aurul”, susţin producătorii.

   „Dispozitivul este realizat cu o atenţie desăvârşită pentru detalii şi etalează o carcasă din aur de 18 carate. Nokia 8800 Sirocco Gold îmbină contemporanul cu clasicul, permiţându-i utilizatorului să-şi exprime stilul şi eleganţa printr-un produs cu adevarat de elită”, se arată într-un comunicat al companiei.

 Materialele sunt deosebite, telefonul fiind decorat discret cu aur alb pe alocuri. Afişajul este din sticlă rezistentă la zgârieturi, cu strat protector de safir, iar ecranul suportă până la 262.000 de culori. Mecanismul glisant se deplasează uşor, dezvăluind camera de 2 megapixeli şi tastatura intuitivă, ergonomică.

 Ca bonus, cei ce doresc un plus de eleganţă îşi pot procura un suport pentru birou realizat în acelaşi stil sau un set de căşti asortate cromatic. Modelul este disponibil pe un număr limitat de pieţe, la un preţ de aproximativ 1000 de Euro, fără taxe.

„Sursa de inspiraţie pentru designul şi denumirea telefonului a constituit-o Sirocco - un vânt provenind din deşertul Sahara, iar tema din spatele întregii game Nokia 8800 Sirocco este împletirea armonioasă dintre forţa şi frumuseţea naturii”, precizează producătorii.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)